Alates 1. juunist on Tallinna Keskraamatukogu lugejatele avatud videokogu Naxos Music Library

Alates 1. juunist on Tallinna Keskraamatukogu lugejatele avatud videokogu Naxos Music Library. Videokogu toob koju rikkaliku valiku klassikalise muusika kontserte, balleti- ja teatrietendusi ning muusika- ja kunstidokumentaale. Näiteks saab Pariisi Rahvusooperi ja Moskva Suure Teatri balletitrupi esituses nautida balletti „Luikede järv” ning  oopereid „La Traviata”, „Figaro pulm” ja „Sevilla habemeajaja”. Esindatud on orkestrid nagu Viini Filharmoonikud, Leipzigi Gewandhaus-orkester ja Londoni Sümfooniaorkester. Valikus on üle 3000 video.

Tallinna Keskraamatukogu pakub muusika kuulamiseks ka klassikalise muusika andmebaasi Naxos Music Library ja džässmuusika andmebaasi Naxos Music Library Jazz, milles on muusikat kokku üle 180 000 albumi.

Naxos Music Group on Hong Kongis resideeruv ettevõte, mille alla kuuluvad klassikalist muusikat salvestav plaadifirma Naxos Records ning voogedastusena muusikat kuulata võimaldavad ja muusika-alast teavet sisaldavad andmebaasid.

Kodust lahkumata saab Eesti kirjastuste e-raamatuid laenata e-raamatukogust ELLU  ning võõrkeelseid e-raamatuid, ajakirju ja audioraamatuid OverDrive’i   e-raamatukogust. E-kogusid saavad Tallinna Keskraamatukogu lugejad kasutada tasuta. Sisselogimisel on kasutajatunnusteks isikukood ja Minu ESTERi salasõna.

Lisainfot saab Tallinna Keskraamatukogu veebilehelt ja e-posti aadressil naxos@tln.lib.ee

Rubriigid: Uudised. Salvesta püsiviide oma järjehoidjasse.